Je bent opzoek naar geschikte promotiemateriaal om uit te delen? Echter zit je er niet op te wachten dat er hoge kosten bij komt kijken? Dan raad ik je aan om eens op de website van Maxilia te kijken. Hier kan je namelijk petten bedrukken met het logo van jouw onderneming. Geen hoge kosten of slechte kwaliteit, gewoonweg perfectie tot in de punten!

naamloos

Ook wij waren namelijk druk opzoek naar een drukkerij waar het mogelijk is om onze petten te laten bedrukken. Het liefst zoeken wij een bedrijf waar het mogelijk is om zowel de petten te laten bedrukken alsmede er petten aan te schaffen. Hiermee houden wij onze lijnen zo kort mogelijk bij elkaar, wel zo prettig toch?

petten-bedrukken-kleine-oplage

Direct besteld

Zo zijn wij online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Maxilia. Ruim aanbod met diverse producten welke zij bedrukken. Hier zit vast en zeker interessante producten tussen wat wij goed kunnen gebruiken om uit te delen op straat. Ook in de kosten zijn zij een stuk voordeliger vergeleken met wat ik elders heb gezien. Hierdoor ook besloten om bij Maxilia onze petten te laten bedrukken. Overigens hebben wij er wel eerst voor gekozen om een kleine oplage te bestellen. Dit aangezien het feit dat wij nog niet weten hoe dat de kwaliteit is. Gelukkig was dit geen enkel probleem en hebben wij dan ook onze bestelling geplaatst. Vrij snel onze bestelling mogen ontvangen waardoor wij hebben mogen testen hoe dat de kwaliteit is. In een woord: perfect!