Helmet CityDankzij Helmet City zit ik nu altijd stijlvol op mijn scooter. Een tijdje geleden ben ik begonnen met het halen van mijn scooter rijbewijs, want ik woon best ver van mijn middelbare school vandaan. Het fietsen begon mij steeds meer tegen te staan en ik had daarom wat geld gespaard hiervoor. Toen ik het examen had gehaald, ben ik direct gaan zoeken naar een mooi model. Het liefst wilde ik een Vespa, maar die zijn best wel duur. Daarom ben ik uiteindelijk voor eentje gegaan van dit model, maar dan van een ander merk. Waar ik van tevoren niet over na had gedacht is dat ik hier natuurlijk geen helm bij zou krijgen. Doordat deze een geel kenteken heeft, is dat verplicht. Gelukkig kon ik tijdens het maken van de proefrit een helm lenen van de man die hem verkocht.

Helmet City

Goede service van Helmet City

Eenmaal thuis ben ik direct online gaan zoeken naar een webshop met snelle levering. Bij ons in de buurt zat geen enkele winkel die verkocht wat ik mooi vond, dus daarom was online kijken mijn enige optie. Gelukkig kwam ik al heel snel terecht op de website van Helmet City. Zij hebben een heel erg groot assortiment waardoor ik de keuze maken nog best moeilijk vond. Gelukkig is me dat uiteindelijk toch gelukt en heb ik de bestelling geplaatst.

Heel erg blij mee

De levering van mijn gloednieuwe helm was al binnen 2 dagen, dus lang wachten met rijden heb ik zeker niet hoeven doen. Hij past me perfect, dus daar had ik geluk mee. Ik kwam er namelijk pas later achter dat er verschillende maten waren waar ik uit kon kiezen. Zonder te kijken was ik voor een medium gegaan en gelukkig blijk ik een gemiddeld formaat hoofd te hebben. Ik ben onwijs blij met mijn aankoop!