e-sitesOndernemers die in het bezit zijn van een webshop of dat in de nabije toekomst willen aanschaffen, moeten zeker dit artikel lezen. Ik ga jullie meer informatie verschaffen over Magento SAP. Techtwo heeft samen met Asecom een Magento SAP Business One koppeling ontwikkeld waardoor er binnen SAP Business One diverse aanvullende functionaliteiten beschikbaar worden en SBO data uit kan wisselen met Magento.

Met deze connector kun jij ervoor zorgen dat alle gegevens vanuit de SAP Business One backoffice realtime beschikbaar zijn binnen je Magento webshop:

  • Verkoopinformatie
  • Product- en artikelgegevens
  • Voorraadinformatie
  • Verstuurde facturen
  • Verzendingen

Zoals je ziet veel informatie. Ik geef je dan ook als advies mee om sommige dingen op te zoeken via techtwo.nl. Hier staat alles dan ook tot in detail bespreken. Ik wil jullie dan ook niet voorzien van te veel informatie. Dit gaat namelijk dan ten koste van de kwaliteit voor de lezer.

asecom

Bestaande klanten zijn hier erg lovend

Magento SAPZelf ben ik helaas niet in het bezit van een webshop, echter enkele vrienden van mij wel. Het is dan ook geen grote website zoals Bol.com of Coolblue. Zij hebben een handeltje dat zij naast hun fulltime baan hebben. Zo beschikken zij over geen tot nauwelijks een voorraad. Ik moet zeggen dat het een behoorlijk goede website is. Alles zit zeer goed in elkaar en dit allemaal dankzij de diensten van Techtwo. Dus indien jij ook iets wil gaan beginnen op gebied van e-commerce, kan deze deze een waardevolle partner voor jouw worden. Dus doe je voordeel ermee.